Mijn eerste 3 dagen van het C9 programma

Clean 9 C9 | Moods & Moments
En daar zijn we weer! De eerste drie dagen zitten erop. Ik heb op dag 3 echt een goed gevoel. Mede door de verhalen van mensen om me heen én omdat ik het nu zelf ook ervaar. En uiteraard.. het gaat niet vanzelf en je moet er veel voor doen! Maar hoe fijn is het als je resultaten ziet en hier verder op kunt bouwen?

Dag 1: Leven op Aloë Vera
Ik begin mijn ochtend met 120 ml Aloë Vera gel. En om eerlijk te zijn zie ik hier tegen op. De gel is niet bepaald smakelijk maar het is maar 120 ml. Daarnaast neem ik de supplementen die voorgeschreven worden. Ik ben gewend om vrij veel eetmomenten te hebben op een dag om meer spieren op te bouwen, maar ik moet zeggen dat de honger in de ochtend 100% mee valt. Ik sta zo’n 3 keer in de week in de sportschool voor mijn krachttraining, doe ik cardio en heb ik mijn paard ook nog. Dus goed en regelmatig eten is een routine geworden. Rond een uur of 11 vergeet ik door drukte het fiberstaafje te nemen dus ik verschuif deze naar de middag. Tijdens de lunch neem ik weer 2 supplementen vooraf, 120 ml Aloë Vera gel, nog een supplement en een Forever shake. Deze is echt wel lekker hoor! In de namiddag drink ik het fiberstaafje op en als “avondeten” mag ik het zelfde riedeltje als in de ochtend. Rond een uurtje of 18.30 ga ik sporten en daarna fiets ik nog even naar m’n paard om hem wél een lekkere avondmaaltijd te geven. Om 20.30 neem ik de het laatste shot Aloë van de dag. Ik heb ’s avonds trek maar zoek afleiding. Ik had verwacht dat het zwaarder zou zijn. Dag 1 absoluut overleeft en goed doorgekomen!

Moods & Moments | Forever Clean 9 - C9Dag 2: Eat, Sleep, Rave, Repeat.. zonder “eat” dan
Morning! We beginnen uiteraard weer met hetzelfde riedeltje. Dit keer neem ik tussendoor het fiberstaafje wel op tijd. Dit is een poedertje welke je mengt met water. Het smaakt naar niks. Het zou je honger gevoel moeten onderdrukken en dat doet het. Gelukkig geen trek. Ik blijf veel water drinken, dit moet ook echt tijdens de kuur! Het houdt je darmen in conditie en werkt zuiverend op je lichaam. Dag 2 kom ik goed door. Ik besluit die avond niet te gaan sporten maar lekker rustig naar m’n paard te fietsen. ’s Avonds geniet ik van de laatste 2 porties Aloë net zoals op dag 1. Ehh nee.. het is echt NIET lekker. Maar het is voor een goed doel! Verder heb ik eigenlijk nergens last van. Geen hoofdpijn, niet slap of futloos… en ik slaap heerlijk!

Dag 3: WEGEN!
Ik heb wederom heerlijk geslapen en wordt erg uitgerust wakker. Ik begin ’s ochtends eerst met het wegen en meten. Best wel spannend hoor. Het is natuurlijk logisch dat je iets afvalt aangezien je de eerste 2 dagen compleet aan het resetten bent. Maar dit had ik niet verwacht! 2,8 kilo lichter en al een paar centimeters smaller! Uiteraard is dit niet het doel van de kuur maar wel mooi meegenomen. Het geeft ook een extra boost. Ik neem precies hetzelfde ontbijt als de eerste 2 dagen maar mag hier nu ook een shake bij. Ik gooi dit in de blender met wat water, frambozen en een theelepel cacao. Echt super lekker! In het boekje wat in het pakket zit staan allerlei lekkere shakes beschreven. Dit is een goed begin van de dag en ik voel me verzadigd. In de loop van de dag merk ik wel dat ik flink wat hoofdpijn begin te krijgen. Dit kunnen bijwerkingen zijn van het ontgiften. Gelukkig mag ik ’s avonds een lichte maaltijd eten.. nou ja licht.. Ik eet 150 gram zalm, 75 gram broccoli, 75 gram worteltjes, 75 gram rode paprika en 180!! gram aardappelen. Lekker man! Ik krijg dit echt niet op en ik lees het recept wel 10 keer over maar het klopt toch echt. De hoofdpijn blijft de hele avond aanhouden en ik besluit om alleen even een rondje te wandelen in plaats van te gaan sporten.

Moods & Moments | Forever Clean 9 - C9De eerste 2 dagen van het programma zijn ontwikkeld om je lichaam en geest te resetten. Dit klinkt gek maar ik merk wel bij mezelf dat er wat gaande is. Ik vind het ook opvallend dat ik gewoon normaal naar het toilet kan. Eerder werd ik altijd wakker met buikpijn. Vanaf dag 2 was dit al “normaal”! Ik voelde me ’s ochtends ook erg fit en ik werd uitgerust wakker. Verder mag je gewoon sporten en zal het niet de spiermassa gaan afbreken. 30 minuten bewegen wordt sowieso aangeraden! Het is heel erg belangrijk om voldoende te drinken. Verder is trouwens toegestaan om je honger te stillen met een aantal gezonde snacks. Dit mag al vanaf de eerste dagen. Denk hierbij aan tomaten, komkommer, paprika, wortel etc. Je moet dit wel met mate doen en daarom heb ik er voor gekozen de eerste 2 dagen niets erbij te eten. Op dag 3 voel ik me al een stuk fitter dan voorheen! Ik denk dat de komende dagen goed uit te houden zijn. Nog iets minder dan een weekje te gaan!

Ben je nu al enthousiast geworden en wil je ook een stap zetten naar een gezonde basis? Neem dan contact met me op via info@moodsandmoments.nl dan help ik je die 9 dagen door!

« Fit en strak op vakantie.. en daarna! Samen met mij én C9! |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *