Fit en strak op vakantie.. en daarna! Samen met mij én C9!

Moods & Moments | Forever C9
We dromen allemaal wel van een killerbody. Tegenwoordig is bijna iedereen hier wel mee bezig. Iedereen is een fitgirl, alles draait om voeding én er goed uit zien. Dat kost veel tijd en effort. Maar is het niet veel fijner om eerst eens bij de basis te beginnen in plaats van overal maar zo in te stappen? Ik heb iets leuks voor jullie. Het programma Forever Clean 9 (C9) van Forever F.I.T.!

Geloof mij, ik weet dat de eerste stap zetten lastig is. Deze blog begon ik ooit toen ik zonder baan maar wel mét een burnout thuis zat. Die periode kwam ik ontzettend veel aan. Ik vond snel een nieuwe baan en stak daar al mijn energie in. De extra kilo’s zaten er nog steeds aan en al gauw stond ik ingeschreven bij een sportschool in de buurt. Hier ben ik begonnen met afvallen en verschillende diëten. Uiteindelijk ben ik ruim 14 kilo afgevallen met een crash dieet. Op het eind voelde ik me hier niet meer goed bij en ben ik er mee gestopt. Ik had altijd al veel darm klachten en dat werd door het crash dieet alleen maar erger. Standaard stond ik op met buikpijn, kon ik dagen niet naar het toilet en reageerde ik hevig op bepaalde soorten voeding. Doktoren konden niets maar dan ook niet vinden. Voor het crash dieet heb ik ook een periode suikervrij gegeten, dit had wel een positieve invloed op mijn gemoedstoestand, maar door alle beslommeringen er rond om heen kon ik dit niet volhouden. Ik besefte me dat mijn basis weg was. Na het zoveelste gesprek bij de huisarts over mijn klachten vertelde ik hem over ontgiften etc. Hij raadde me aan dat ik me daar maar eens in moest gaan verdiepen. Alle slechte stoffen eruit en het goede erin! Klinkt toch best logisch. Na een beetje rondzoeken ontdekte ik Forever C9. En serieus.. die reset knop is er gewoon!

Dag 1 & 2Moods & Moments | Forever Clean 9 - C9
Het mooie van C9 is dat de cleansing kuur maar 9 dagen duurt. Op dag 1 en 2 drink je alleen Aloë Vera. Dit is niet een of ander drankje welke je bij de Appie koopt, maar bijna pure Aloë. Dit drink je 4 keer per dag. Daarnaast mag je de eiwitshake uit het pakket, fiberstick (vezelstaafje), bijbehorende supplementen en wat groenten.

Vanaf dag 3
Vanaf dag 3 neem je de Aloë Vera alleen nog maar in de ochtend en neem je 2 eiwitshakes per dag. Daarnaast begin je vanaf dag 3 met een gezonde maaltijd in de avond! De recepten zijn echt heerlijk puur zonder poes pas. Perfect!

De eerste 2 dagen van het programma zijn het zwaarst. Je kunt wat hoofpijn krijgen en je wazig voelen maar dat komt doordat je lichaam aan het ontgiften is. Mooie bijkomstigheid is dat je een paar kilo’s afvalt! Wie wil dat nou niet? Als je de 9 dagen doorlopen hebt, heb je een goede basis om te werken aan een betere versie van jezelf!

Goals
– Je lichaam ontgiften
– Voedingsstoffen beter opnemen
– Fitter worden en meer energie krijgen
– Gezondere huid/haar
– Strakker in je vel en in centimeters verminderen
– Net die extra paar kilo’s eraf
– Goede basis om bewust te leven en toch te kunnen genieten
Na de kuur maak je echt een goede start omdat je basis goed zal zijn!

Benieuwd hoe mijn 9 dagen eruit zagen? Maandag komt er een dagboekje online. Wil je dit niet afwachten en wil je direct starten? Stuur me dan even een berichtje via info@moodsandmoments.nl.

« Hema verlaagt prijzen en jij beslist mee! | Mijn eerste 3 dagen van het C9 programma »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *