Gratis producten testen voor The Insiders!

The Insiders - Moods & Moments
The Insiders is een mond-tot-mond reclame netwerk. Een initiatief waar je diverse producten kunt testen, soms zelfs voordat ze op de markt komen! Momenteel doe ik mee aan een campagne van Quaker voor havermout maar zo zijn er ook campagnes geweest voor Purina One, Bavaria, Clinique, Braun en ga zo maar door.  Kattenvoer, bier, koffie, huidverzorging, voedsel, scheerapparaten: wat je maar kunt bedenken. Deze producten krijg je dan geheel gratis thuis gestuurd! Het enige wat jij hoeft te doen is er “reclame” voor maken.

Hoe werkt het:

1. Je schrijft je in op de website van The Insiders – Daar bepaal je zelf aan welke campagnes je mee wilt doen. Als er een nieuwe Insider campagne live komt krijg je eerst een uitnodiging via je mail. Je gaat dan kijken of deze campagne en het product iets voor jou is. Als je het product ECHT interessant vindt stel je je kandidaat. Dit doe je door een aantal eenvoudige vragen te beantwoorden.

Je verhoogt je kans op deelname door:
– Snel te reageren op nieuwe campagne uitnodigingen.
– Verschillende surveys in te vullen met je interesses etc.
– Door actief te zijn tijdens campagnes. Des te groter de kans is dat je mee mag doen met nieuwe campagnes!

2. Jouw eerlijke mening – Vervolgens ontvang je een pakketje thuis met het desbetreffende product waar je je voor ingeschreven hebt. Zo zat er in mijn pakket van Quaker een heleboel havermout! Ik kreeg een campagneboekje met informatie over het product en de campagne, twee grote verpakkingen havermout, twee havermoutrepen, kortingsbonnen en een heleboel uitdeel pakketjes voor familie, vrienden, collega’s etc. Al deze producten mag je houden of een periode gratis gebruiken (duurdere producten zoals mobieltjes etc.). Je gaat vervolgens de producten testen in jouw dagelijks leven. Op deze manier vorm je jouw mening over het product!

The Insiders - Moods & Moments

3. Vertel over het product – Zo kun je The Insiders op de hoogte houden!
Vaak test je een product niet alleen, maar ook bijvoorbeeld met je vriend of vriendin, ouders, collega’s en ga zo maar door. Als het product je goed bevalt, deel dit dan met mensen om je heen. Zo help je mee het product bekend te maken. Als het product niet bevalt, probeer dan zonder vooroordelen andere mensen hun mening te vragen. Smaken verschillen!

Op de website van The Insiders geef je steeds een aantal mini-rapportjes door. Je geeft dan een korte feedback over jouw ervaring en die van anderen. Daarnaast kun je leuke foto’s van het product posten en kun je ook zien wat andere Insiders van het product vinden!

The Insiders - Moods & Moments

Waren jullie al bekend met The Insiders? Wat vinden jullie van The Insiders? Laat het me weten in een comment!

« Ikea hacks | Happy Monday Quote #2 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *