Pitch Kittehscupcakes op Createdonfriday.com

Created on Friday is een platform voor opdrachtgevers en creatieve talenten. Op vrijdag wordt er een “call for creation” geplaatst. Creatievelingen kunnen door middel van een filmpje hun pitch presenteren. Iedereen kan hierbij op een inzending stemmen. De opdrachtgevers gaan uiteindelijk kijken naar de top 10 en stellen hun eigen top 5 samen. Hieruit kiezen zij een winnaar. De winnaar heeft daarna een week de tijd om zijn idee uit te werken.

Tara & Larissa Verbon van Kittehscupcakes.nl hebben op www.createdonfriday.com een pitch uitgeschreven. De blog heeft steeds hogere bezoekersaantallen en daarom zijn zij op zoek naar onder andere een nieuw logo.

Ik wou het logo vooral eenvoudig en herkenbaar houden. Het font dat ik heb gebruikt heeft iets stoers maar het geheel is ook erg minimalistisch. Ik vond dit goed passen bij de blog van de twee zusjes. Ik werd uiteindelijk gebeld op vrijdag met de mededeling dat ik sowieso in de top 10 stond! Ik had 173 stemmen en in totaal zijn er zo’n 108 pitches ingezonden. Dat vond ik nog best een goede prestatie van mijzelf! De zusjes hebben uit de top 10 hun eigen top 5 samengesteld. Ik ben hierbij derde geworden!! Supergaaf natuurlijk en ik heb er hele leuke reacties op gekregen.

De nummer 1 mag haar logo gaan uitwerken en deze zal binnenkort ook te zien zijn op de blog van de meiden. Houdt Createdonfriday.com dus in de gaten voor nieuwe opdrachten! De opdrachten zijn echt heel erg uiteenlopend. Zo is er onder andere een pitch uitgeschreven voor: een armband ontwerp voor Buddha to Buddha, een ontwerp voor de ingang van het festival Extrema Outdoor en zelf een pitch voor het ontwerpen van een bank! Erg divers dus. Daarnaast een goed initiatief voor creatievelingen die zo hun werk ook kunnen promoten.

« Recept: courgettesoep met roomkaas | Happy Monday Quote! »

1 Reactie

  1. Lorraine 5 februari 2015

    Mijn lieve vriendinnetje/onderbuurvrouw, wat ben je toch ontzettend creatief! Gefeliciteerd met deze mooie blog! <3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *